Viacom-Strook-EOTB2.jpg

OVER

ViacomCBS International Media Networks is een onderdeel van ViacomCBS Inc.- één van de grootste internationale mediabedrijven ter wereld. Het ViacomCBS clusterportfolio bestaat uit 's werelds populairste merken voor multimedia-entertainment, waaronder MTV, Nickelodeon, Comedy Central, Paramount Network, Paramount Channel, Spike en o.a. BET. Via deze merken bereikt ViacomCBS met meer dan 60 kanalen en 20 merken 229 miljoen huishoudens in de doelgroepen kids, gezinnen, jongeren en (jong)volwassenen.

 

De zenderportfolio van ViacomCBS in de Benelux bestaat uit het Youth & Entertainment-merk MTV, de Comedy & Entertainment-merken Comedy Central en Spike en de Kids & Family-merken Nickelodeon en Nick Jr. ViacomCBS creëert voor haar wereldwijde merkenportfolio entertainment voor fans waaronder televisieshows, events, games en apps. Naast internationale shows brengt ViacomCBS in de Benelux lokaal geproduceerde shows voor televisie en online.

ViacomCBS Advanced Marketing Solutions

Met ViacomCBS Advanced Marketing Solutions biedt ViacomCBS Benelux lange termijn content-marketing oplossingen voor adverteerders. Door middel van digital, talent en events kunnen partners gebruik maken van de groeiende lokale content, branded content producties en de distributie mogelijkheden van ViacomCBS Benelux. ViacomCBS Advanced Marketing Solutions richt zich op jongeren en jongvolwassenen en is expert op het gebied van jongerenmarketing.